The upgrade of the Long Flat Showground Playground has been completed.

This project was a collaboration between Council and Long Flat Community Pre-School with the pre-school contributing over $20,000 toward the project and students personalising pavers installed around the facility. The site has received a complete makeover providing the local community with a bright and vibrant play space which includes:

  • New play unit and rubber softfall
  • Nature Play Obstacle Course
  • Refurbishment of existing shade structures
  • Cycle track
  • Raised vegetable beds

A range of contractors and local volunteers contributed throughout the project, with a playground opening being held by the pre-school on Saturday 9th June 2018 at 11.30am.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link

 

<span class="translation_missing" title="translation missing: en.projects.blog_posts.show.load_comment_text">Load Comment Text</span>